Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 20χρονος πάρκο Τρίτση: Τον μαχαίρωσαν επειδή αντιστάθηκε σε ληστεία
ΕΛΛΑΔΑ

20χρονος πάρκο Τρίτση: Τον μαχαίρωσαν επειδή αντιστάθηκε σε ληστεία

20χρονος πάρκο Τρίτση: Ληστές μαχαίρωσαν νεαρό που αντιστάθηκε όταν πήγαν να τον κλέψουν - Το Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου ερευνά την υπόθεση

Με μια περίεργη υπόθεση ληστείας ασχολούνται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές, μετά την καταγγελία που έκαναν ένας 20χρονος και ένας 21χρονος ότι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο κουκουλοφόρους ληστές στο Πάρκο Τρίτση στα Λιόσια. Ένας 20χρονος τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στο Ίλιον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 11:20, στο Πάρκο Τρίτση, δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πλησίασαν τον 20χρονο και έναν φίλο του 21 ετών για να τους κλέψουν τα τσαντάκια που είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άγνωστα άτομα προσέγγισαν τον 20χρονο που βρισκόταν στο σημείο μαζί με έναν φίλο του, ηλικίας 21 ετών. Οι δράστες επιτέθηκαν κατά των νεαρών με σκοπό να τους κλέψουν τα τσαντάκια που είχαν. Οι δύο άνδρες αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματίσει με μαχαίρι τον 20χρονο στον γλουτό.

Έρευνες πραγματοποιούνται για την υπόθεση

Ωστόσο, όταν αυτοί αντιστάθηκαν, ένας από αυτούς δεν δίστασε να μαχαιρώσει τον 20χρονο στον γλουτό. Το θύμα της επίθεσης μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όπου του έγιναν ράμματα και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Το Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου ερευνά την υπόθεση προκειμένου να καταφέρει να ταυτοποιήσει τους δράστες και να προχωρήσει στη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις