Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μις Ολλανδία 2023 τρανς: Έξαλλη η Καίτη Φίνου
LIFESTYLE

Μις Ολλανδία 2023 τρανς: Έξαλλη η Καίτη Φίνου

Μις Ολλανδία 2023 τρανς: «Γιατί να βγει Μις Ολλανδία τρανς με ανδρικό μόριο; Υπάρχουν και όρια»

Η Rikkie Valerie Kolle είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που στέφθηκε Μις Ολλανδία, σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου. Η στέψη της 22χρονης έγινε δεκτή στον διαγωνισμό ομορφιάς, ωστόσο προκάλεσε και αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Κάποιοι υποστηρίζουν πως οι διοργανωτές του διαγωνισμού θέλησαν με την επιλογή του εν λόγω μοντέλου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να εκφράσουν δημόσια την δυσαρέσκειά τους, ήταν και η Καίτη Φίνου, η οποία το βράδυ της Δευτέρας 10/7 ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, υπέστησαν κακοποιήσεις σε δουλειά και στον οικογενειακό τους κύκλο…φυλακίστηκαν για τα πιστεύω τους, βασανίστηκαν, εκδιώχθηκαν…. Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου……..γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδία 2023 τρανς; με ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ(άρα άντρας) και μάλιστα να χειροκροτούν οι πολλοί για να μην χαρακτηρισθούν ομοφοβικοί, φασίστες…. ταμπέλες που δυστυχώς σταυρώνουν αντιλήψεις, πεποιθήσεις, είναι μη δημοκρατικές… Η άποψή μου; Υπάρχουν και όρια», έγραψε η Καίτη Φίνου στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις