Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κήποι τελωνείο 57χρονος: Κατέληξε ο αγρότης που χτυπήθηκε από Τούρκο μετανάστη
ΕΛΛΑΔΑ

Κήποι τελωνείο 57χρονος: Κατέληξε ο αγρότης που χτυπήθηκε από Τούρκο μετανάστη

Κήποι τελωνείο 57χρονος: Τον είχε τραυματίσει με το αμάξι του ένας Τούρκος μετά από τσακωμό

Κατέληξε, τελικά, ο 57χρονος αγρότης από τη Γεμιστή Φερών, τον οποίο είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του ένας 33χρονος Τούρκος μετανάστης στο τελωνείο των Κήπων.  Ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τους γιατρούς να κρίνουν από νωρίς πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη. Το περιστατικό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυμτισμό του, έγινε την Παρασκευή 7/7. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 57χρονος βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Μετά το αίτημά του έγινε καβγάς με τον 33χρονο, ο οποίος – σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος – τον χτύπησε με ένα λοστό στο κεφάλι και τον πάτησε με το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου είχε μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία. Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος αρνείται κάθε κατηγορία.

Η δήλωση του γιου του άτυχου 57χρονου

«Εμένα ο πατέρας μου από την Εγνατία μόλις έφθασε κοντά στο τελωνείο είχε 1 χλμ. ουρά από τα σύνορα. Πήγε από τη δεξιά λωρίδα και κάπου στη μέση μίλησε με κάποιους Τούρκους για να περάσει και να βγει από την έξοδο που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει εκεί ανοιχτή λωρίδα. Του είπε του Τούρκου να κάνει στην άκρη, αυτός δεν έκανε, πάτησε το γκάζι, τον έριξε κάτω και τον πάτησε τον άνθρωπο, έτσι απλά κι εμένα ο πατέρας μου δε θα γυρίσει πίσω»

Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο, κατέσχεσε το όχημά του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις