Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουτσούμπας μέση: Η στιγμή που καταρρέει από τον πόνο, διακόπηκε η συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας μέση: Η στιγμή που καταρρέει από τον πόνο, διακόπηκε η συνεδρίαση

Κουτσούμπας μέση: Έσπευσαν να τον βοηθήσουν, διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση

Έναν έντονο πόνο στη μέση αισθάνθηκε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έδειξε να χάνει την ισορροπία του στο βήμα. Αρχικά είπε, «έχω και τη μέση μου» και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε. Αμέσως στο βήμα ανέβηκαν και άλλοι βουλευτές, για να τον κρατήσουν όρθιο, ενώ ο βουλευτής Α’ Πειραιά της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, που είναι και γιατρός, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ανακοίνωσε από το βήμα μια ολιγόλεπτη διακοπή, κι έπειτα από λίγο ο κ. Κουτσούμπας επανήλθε στο βήμα. Έβαλαν μάλιστα μια καρέκλα πίσω του, σε περίπτωση ανάγκης, και έτσι ο κ. Κουτσούμπας συνέχισε την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος. Ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει, λέγοντας: «Σπασμοί στη μέση ήταν. Ευτυχώς που έχουμε πολλούς γιατρούς εδώ μέσα». Απευθυνόμενος, δε, στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, είπε: «Τη συμβουλή σας να αδυνατίσω δεν προλαβαίνω να την ακολουθήσω».

«Μας κοψοχολιάσατε»

«Μας κοψοχολιάσατε» του είπε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Τασούλας. «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο» ανταπάντησε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια συντρόφων του, για να κατέβει από το βήμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις