Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο στη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο στη γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ στις 17 Σεπτεμβρίου, στο παιχνίδι – γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Στις 17 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο πλαίσιο της εκδήλωση που θα γίνει για την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη. Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις 2 ομάδες με το πρώτο να γίνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών. «Η Αρμάνι Μιλάνο, ως οργανισμός, είναι περήφανη και τιμάται από το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο παιχνίδι – γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη. Υπήρξε ένας τρομερά ικανός παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σ’ όλη την Ευρώπη με τις κρίσιμες φάσεις του, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα του.

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον κοουτσάρω, αλλά βίωσα τη δυσκολία να είσαι αντίπαλος προπονητής σ’ ένα τόσο μεγάλο παίκτη που ήταν «εφιάλτης» για μένα και για κάθε άλλο προπονητή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας τρομερά ανταγωνιστικός και… νικητής παίκτης, αλλά και ένας άνθρωπος και αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Για μένα προσωπικά και για την Αρμάνι Μιλάνο, η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με έναν αληθινό πρωταθλητή».

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις