Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό διαρρηκτών που άρπαξαν υπηρεσιακά όπλα
ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό διαρρηκτών που άρπαξαν υπηρεσιακά όπλα

Από αστυνομικό και στρατιωτικό

Συμμορίες διαρρηκτών “τρύπωσαν” στις οικίες αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη και αξιωματικού του Ιταλικού πολεμικού ναυτικού στο Πόρτο Ράφτη, και τους αφαίρεσαν τα όπλα τους, γεμιστήρες και φυσίγγια. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη  των δραστών δύο εισβολών σε σπίτια σε Πόρτο Ράφτη και Νέα Σμύρνη καθώς εκτός από κοσμήματα χρήματα και άλλα είδη αφαίρεσαν και δύο υπηρεσιακά πιστόλια!

Πέτρος Καρσιώτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το ένα σπίτι που μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων διαρρηκτών, ανήκει σε αστυνομικό, το δεύτερο σε Ιταλό  αξιωματικό του Ναυτικού, σύνδεσμο της χώρας του με τις ελληνικές, αντίστοιχες υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξημερώματα μιας από τις προηγούμενες ημέρες, διαρρήκτες  εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας,  στη Νέα Σμύρνη, όπου διαμένει αστυνομικός. Οι δράστες, αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, εισέβαλαν  στο εσωτερικό του διαμερίσματος  και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια.
Αγνοώντας, προφανώς την ιδιότητα του ενοίκου, σε μια ντουλάπα, βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο  ο 35χρονος Αρχιφύλακας έ της ΕΛ.ΑΣ, είχε ασφαλίσει, όπως πίστεψε,  το υπηρεσιακό του όπλο.

Μαζί με αυτό άρπαξαν έναν γεμιστήρα και σφαίρες και διέφυγαν. Ο  αστυνομικός αντελήφθη την εισβολή των διαρρηκτών όταν επέστρεψε στην οικία του καθώς το βρήκε άνω κάτω και λίγα λεπτά αργότερα αντελήφθη ότι είχε κλαπεί και περάσει στα χέρια των κακοποιών και ο ατομικός οπλισμός του. Για την κλοπή ενημέρωσε  το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και όπως ήταν επόμενο,  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αρχιφύλακα για πλημμελή φύλαξη οπλισμού, όπως ορίζει ο Νόμος. Στο διαμέρισμα έφθασαν και αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι έκαναν όλες τις ενέργειες για να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα η γενετικό υλικό των δραστών.

Θύμα διάρρηξης έπεσε, όπως προαναφέρθηκε κι ένας αξιωματικός του  ιταλικού Ναυτικού, στο Πόρτο Ράφτη. Ένας Ιταλός αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού που είναι σύνδεσμος της χώρας του με τη χώρα μας έπεσε θύμα διάρρηξης στο Πόρτο Ράφτη. Όπως έγινε γνωστό, ενημέρωσε  την Αστυνομία ότι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο σπίτι όπου διαμένει  και να  αρπάξουν, εκτός από μετρητά  και κοσμήματα και το υπηρεσιακό του πιστόλι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος, οι οποίοι  πήγαν στο σπίτι του Ιταλού στρατιωτικού, ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις