Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα καλύτερα μέρη για ένα ταξίδι στην Ελλάδα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο!
PLUS

Τα καλύτερα μέρη για ένα ταξίδι στην Ελλάδα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο!

Ένα road trip αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εξόρμηση με σκοπό να γνωρίσετε νέα τοπία, να δείτε νέες εικόνες και φυσικά να απολαύσετε τη φύση και όχι μόνο!

Ένα road trip αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εξόρμηση με σκοπό να γνωρίσετε νέα τοπία, να δείτε νέες εικόνες και φυσικά να απολαύσετε τη φύση και όχι μόνο! Αν δεν έχετε το κατάλληλο αυτοκίνητο για το road trip που σκέφτεστε ή θέλετε ένα πιο άνετο όχημα για τις μετακινήσεις σας, τότε η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή για να έχετε ένα ξεκούραστο και απροβλημάτιστο road trip!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου για ένα Σαββατοκύριακο ή για μερικές ημέρες για το ταξίδι σας αποτελεί την ιδανική λύση καθώς προσφέρει πολλαπλά οφέλη όπως το να έχετε το κατάλληλο όχημα ανάλογα τον προορισμό (π.χ. ένα suv όχημα για το βουνό) και ανάλογα τις ανάγκες σας (ταξιδεύετε οικογενειακώς; Τότε θα χρειαστείτε μεγάλο χώρο αποσκευών!). Εδώ σας ετοιμάσαμε τους καλύτερους προορισμούς για ένα μοναδικό road trip είτε θέλετε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο είτε μερικές παραπάνω ημέρες!

# Αθήνα

Ως πρωτεύουσα της χώρας, σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει από καμία ενδεχόμενη εξόρμηση! Στην Αθήνα θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα: Από τόπους πολιτισμού και μουσεία μέχρι διασκέδαση και μοναδικές παραλίες!

# Πελοπόννησος

Χαρακτηριστικότερη περιοχή όταν ακούμε τη φράση «πάμε για road trip» δεν υπάρχει! Η Πελοπόννησος έχει τόσα πολλά μέρη για να εξερευνήσετε, που σίγουρα χρειάζεστε τουλάχιστον 10 ημέρες να περάσετε εκεί!

Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο SUV είναι το κατάλληλο για να εξερευνήσετε αυτά τα μέρη και να επισκεφθείτε τόσο τις παραλίες όσο και τα χωριά που βρίσκονται πάνω στα βουνά!

# Μετέωρα

Οδηγώντας προς την κεντρική Ελλάδα, τα Μετέωρα αποτελούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της χώρας μας. Αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO είναι διάσημο για τα μοναστήρια του και την μοναδική θέα που προσφέρει στους επισκέπτες του!

Όλη η περιοχή γύρω από τα Μετέωρα ενδείκνυται για μια μοναδική εξόρμηση με ένα αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες αυτού του ταξιδιού! Κι αν θέλετε να κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου, τότε στο Car24 θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων από μικρά αυτοκίνητα έως μεγάλα SUV & Sedan!

# Θεσσαλονίκη

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας, με πλούσια ιστορία, απίστευτη γαστρονομία και φυσικά φιλόξενη καρδιά! Η Θεσσαλονίκη προσφέρει πολλαπλές επιλογές διασκέδασης ενώ αν την επισκεφθείτε το καλοκαίρι μπορείτε επίσης πολύ εύκολα και γρήγορα να πεταχτείτε και μέχρι τη Χαλκιδική ώστε να κολυμπήσετε σε μερικές πανέμορφες παραλίες! Με ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να οργανώσετε ημερήσιες εκδρομές και σε κοντινές πόλεις όπως είναι η Βέροια, η Έδεσσα, η Κατερίνη, κ.α.

# Κρήτη

Για να μεταβείς στην Κρήτη σίγουρα δεν επαρκεί το αυτοκίνητο, καθώς χρειάζεσαι καράβι ή αεροπλάνο. Όταν φτάσεις όμως στο νησί, τότε μπορείς να ξεκινήσεις ένα μοναδικό road trip που πραγματικά θα σου μείνει αξέχαστο! Σου προτείνουμε να φτάσεις αεροπορικώς στην Κρήτη και από εκεί να πραγματοποιήσεις μια ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο ώστε να ξεκινήσεις το ταξίδι σου. Μπορούμε να χωρίσουμε την Κρήτη σε 4-5 περιοχές και για να την γυρίσεις όλη θα χρειαστείς περίπου 10 ημέρες, αφιερώνοντας 1-2 ημέρες σε κάθε περιοχή!

Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς: Σητεία, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Κίσσαμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι που πραγματικά θα σου μείνει αξέχαστο! Σου προτείνουμε να νοικιάσεις ένα diesel όχημα, καθώς θα πραγματοποιήσεις πολλά καθημερινά χιλιόμετρα και σίγουρα θα χρειαστείς την μικρή οικονομία που σου προσφέρει ένα πετρελαιοκίνητο όχημα! Η ενοικίαση αυτοκινήτου σε νησί είναι πλέον πολύ εύκολη υπόθεση και το αυτοκίνητο θα σε περιμένει ακριβώς μόλις προσγειωθείς στο αεροδρόμιο ή μόλις φτάσεις στο λιμάνι του προορισμού σου!

# Ζαγόρι

Αφήνουμε την Κρήτη και πιάνουμε ξανά τα βουνά! Το Ζαγόρι βρίσκεται λίγο πιο βόρεια από τα Ιωάννινα και είναι γνωστό για τα γραφικά πέτρινα χωριά του καθώς και το εντυπωσιακό φαράγγι του Βίκου. Εδώ θα γνωρίσετε μια διαφορετική ζωή, μακριά από τα φώτα της πόλης.

# Πήλιο

Άλλος ένας ορεινός προορισμός αλλά με μοναδικές, καταγάλανες παραλίες! Το Πήλιο συνδυάζει βουνό και θάλασσα και είναι αγαπημένος προορισμός για όλο το χρόνο! Θα φτάσετε πολύ εύκολα με το αυτοκίνητό σας από το Βόλο, σε μόλις 1 ώρα διασχίζοντας μοναδικές, γραφικές και ορεινές διαδρομές!

Αυτοί είναι οι τοπ προορισμοί που μπορείτε να περάσετε από ένα Σαββατοκύριακο μέχρι αρκετές ημέρες και να απολαύσετε το road trip σας! Κι αν δεν έχετε το κατάλληλο αυτοκίνητο ή θέλετε κάτι άλλο για το ταξίδι σας, τότε στο https://www.car24.gr/ μπορείτε να νοικιάσετε όποιο αυτοκίνητο επιθυμείτε, χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία εγγύηση, έχοντας παράλληλα και πλήρη μικτή ασφάλεια! Τέρμα πλέον το άγχος μετακίνησης για το επόμενο ταξίδι σας με αυτοκίνητο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις