Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λάγιος: Είναι ερωτευμένος και μας συστήνει την 23χρονη σύντροφο του Αμέλια
LIFESTYLE

Γιώργος Λάγιος: Είναι ερωτευμένος και μας συστήνει την 23χρονη σύντροφο του Αμέλια

Γιώργος Λάγιος: «Δεν υπάρχει συσχέτιση συμβατότητας και διαφοράς ηλικίας, υπάρχουν πράγματα που έχουν πολύ κοντά τις ηλικίες τους και δεν τα βρίσκουν».

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό νεαρής ηθοποιού φαίνεται να βιώνει ο Γιώργος Λάγιος, μετά τον χωρισμό του από με την Κάτια Ταραμπάνκο. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λάγιος εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με την 23χρονη Αμέλια. «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με μία κοπέλα εδώ και τρεις μήνες. Τη λένε Αμέλια, είναι ηθοποιός, πολύ δημιουργικό και άξιο κορίτσι και με ανέχεται», είχε πει στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». Ωστόσο αυτή τη φορά η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γιώργο Λάγιο μαζί με την 24χρονη Αμέλια και μίλησαν για τη σχέση τους.

«Προφανώς και είμαστε ερωτευμένοι, δεν φαίνεται; Επειδή η Αμέλια είναι πανέξυπνη και εμείς οι άνδρες ερωτευόμαστε γυναίκες για το μυαλό τους, όχι μόνο οι γυναίκες τους άνδρες. Επειδή υπήρχε αυτό το connection από την αρχή που συνεννοηθήκαμε πολύ ωραία εγκεφαλικά, μετά δεθήκαμε και συναισθηματικά και αυτό είναι το πιο ωραίο. Δεν υπάρχει συσχέτιση συμβατότητας και διαφοράς ηλικίας, υπάρχουν πράγματα που έχουν πολύ κοντά τις ηλικίες τους και δεν τα βρίσκουν. Εμείς τα βρίσκουμε μια χαρά και δεν έχουμε θέμα με την ηλικία κανένα. Είναι πολύ προχωρημένη για την ηλικία της και πραγματικά μια πολύ άξια γυναίκα για αυτά που κάνει και πολύ δημιουργική και πάρα πολύ ηθική. Έχει αξίες, έχει μυαλό όχι γιατί είναι μπροστά, αλλά είναι από τα πράγματα που με έχουν τραβήξει πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λάγιος για την σύντροφό του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις