Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Εκτός από τους παίκτες που ήρθαν και έρχονται, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος και στο ελληνικό στοιχείο που πρέπει να παραμείνει ισχυρό στον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Από την Τετάρτη ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αυστρία. Εδώ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βάλει τα θεμέλια μιας νέας ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει και πάλι τα πρωτεία στην Ελλάδα και θα κάνει μια ξεχωριστεί πορεία στην Ευρώπη! Ο Ολυμπιακός έφθασε στο αθλητικό κέντρο χωρίς την παλιά φρουρά! Άλλωστε τόσο ο Αθλητικός διευθυντής Κορδόν όσο και ο προπονητής Μαρτίνεθ θέλουν να…χαμηλώσουν την ηλικία των παικτών που θα αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Εκτός από τους παίκτες που ήρθαν και έρχονται, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος και στο ελληνικό στοιχείο που πρέπει να παραμείνει ισχυρό στον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς. Ήδη αποχώρησε ο πολύπειρος Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ στην προετοιμασία κλήθηκαν και παίκτες της Ακαδημίας, μέχρι και ο πολυτάλαντος 16χρονος Χαράλαμπος Κωστούλας. Η νέα τεχνική ηγεσία θα περάσει από… σκανάρισμα όλους τους Έλληνες παίκτες, προκειμένου να τους αξιοποιήσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Για παράδειγμα, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, αλλά και ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος επιλέχθηκε και για την παρουσίαση της νέας φανέλας, θα περάσουν από το μικροσκόπιο του νέου κόουτς, ενώ θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν κι ένας δύο Έλληνες ακόμη ποδοσφαιριστές, είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό! Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού θα χτιστεί πάνω στον Κώστα Φορτούνη! Τόσο ο Αθλητικός διευθυντής όσο και ο προπονητής γνωρίζοντας τις ικανότητες του διεθνούς μπαλαντέρ, σκοπεύουν να τον αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να του το… δείξουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις