Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζήμερος – Τζώρτζια Κεφαλά: Η νέα ανάρτησή της για τα “πολύ επιθετικά” μηνύματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζήμερος – Τζώρτζια Κεφαλά: Η νέα ανάρτησή της για τα “πολύ επιθετικά” μηνύματα

Τζήμερος - Τζώρτζια Κεφαλά: Τι απαντά ο Θάνος Τζήμερος

Η Τζώρτζια Κεφαλά έδωσε συνέχεια στην “κόντρα” που έχει ξεσπάσει με τον Θάνο Τζήμερο μετά τα σχόλια του τελευταίου για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία στη Βουλή. Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας τον καταγγέλλει ότι της έστειλε “πολύ επιθετικά” μηνύματα. Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA το πρωί της Τρίτης, όπου είπε σχετικά ότι “είχαμε έντονη μηνυματογραφία μετά από αυτό με τον Θάνο Τζήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω στη Βουλή”. Σύμφωνα με την ίδια, “εγώ ήμουν ευγενέστατη, αλλά τα μηνύματά του ήταν πολύ επιθετικά” προσθέτοντας ότι ο Θάνος Τζήμερος ήταν αυτός που ξεκίνησε την ιδιωτική συζήτηση.

“Μου επιτέθηκε λεκτικά. Καταλήξαμε, γιατί ήμουν πολύ ευγενική δεν έκανα κάποια επίθεση σε εκείνον λεκτικά απλώς σε κάποια στιγμή τελείωσε η συζήτηση και κλείσαμε” πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά υποστηρίζοντας ότι “το σεξιστικό είναι η αρχή. Πίσω από τις εν λόγω νοοτροπίες βρίσκονται άλλες πολύ σοβαρότερες. Ένα σάπιο σύστημα και μία σάπια νοοτροπία”.

Τι απαντά ο Θάνος Τζήμερος

Από την πλευρά του, ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή το στα social media, στρέφεται κατά ΜΜΕ και κάνει λόγο για “βιομηχανίες λάσπης” και “ψευδή είδηση”.

Η ανάρτησή του:

“Ενημερώνω τις βιομηχανίες λάσπης που αποκαλούνται ΜΜΕ ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον τους, εάν δεν κατεβάσουν την ψευδή είδηση και δεν ζητήσουν συγγνώμη. Ουδεμία επικοινωνία είχα με οποιονδήποτε. Οι λογαριασμοί μου στα sm είναι γνωστοί. Eίναι εύκολο, επίσης, για κάποιον με στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθεί έναν fake λογαριασμό με το όνομά μου από αυτούς που συχνά πυκνά φτιάχνουν διάφοροι λασπιστές με την ανοχή του FB. Υπάρχει ( ; ) και όριο στη δημοσιογραφική χυδαιότητα.”

Η νέα ανάρτησή της

Και η ίδια βέβαια, το επιβεβαίωσε αργότερα με ανάρτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις