Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΑΣΟΚ – Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Φώφη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ – Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Φώφη

ΠΑΣΟΚ - Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Έλα Οδυσσέα μου, η Φώφη είμαι»

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εξελέγη Ε’ αντιπρόεδρος της Βουλής εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, για μία ακόμη θητεία. Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε το τηλεφώνημα που του είχε κάνει τον Ιούλιο του 2019 η τότε πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά για να του προτείνει την θέση του αντιπροέδρου. «Η συζήτησή μας ήταν λίγο “σουρεάλ”, την κρατώ ως γλυκιά ανάμνηση» περιγράφει σε ανάρτησή του ο ίδιος ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Τέσσερα χρόνια ακριβώς μετά, φέτος τον Ιούλιο, ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε εκ νέου τον βουλευτή Αρκαδίας για την ίδια θέση. «Τους ευχαριστώ για την τιμή όπως και τους συναδέλφους της παράταξης μου για την στήριξη.Ευχαριστώ τους συναδέλφους των άλλων κομμάτων για την εμπιστοσύνη τους. Πάνω από όλα ευχαριστώ τους Αρκάδες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους» γράφει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το 2019 με Ανδρουλάκη, Γεννηματά και Λοβέρδο.

Δείτε την ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

«Έλα Οδυσσέα μου , στο τηλ ήταν η Φώφη , θα σε προτείνω για Αντιπρόεδρο της Βουλής ( Ιούλιος 2019). Η συζήτηση μας ήταν λίγο «Σουρεάλ» και την κρατώ ως γλυκιά ανάμνηση .

Τον Ιούλιο του 2023 ο Προεδρος του #πασοκ Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την στήριξη του, στο πρόσωπο μου για Αντιπρόεδρο της Βουλής,

Τους ευχαριστώ για την τιμή όπως και τους συναδέλφους της παράταξης μου για την στήριξη.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους των άλλων κομμάτων για την εμπιστοσύνη τους .

Πάνω από όλα ευχαριστώ τους Αρκάδες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους.

Υγ. Στις φωτογραφίες συνήθως «εξαφανίζομαι» αλλά να που βρήκα μια …».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις