Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Δήμος Αθηναίων: Η πρόταση Βερύκιου
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Δήμος Αθηναίων: Η πρόταση Βερύκιου

«Να ένα λαμπερό όνομα από τον χώρο της κεντροαριστεράς»

«Είδα την Έλλη Στάη χθες βράδυ με τον κύριο Νίκο Μουνδρέα, τον Νίκο Μουνδρέα, ο οποίος είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος και τα φαινόμενα απατούν. Λαμπερή όπως πάντα η Έλλη Στάη φόραγε και το μπλουζάκι της Zeus+Dione», είπε ο Δήμος Βερύκιος, την Παρασκευή (30/6) κατά τη διάρκεια της κουβέντας στο Happy Day, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου έχει καθημερινή 15λεπτη παρουσία. Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος, παίρνοντας αφορμή από δηλώσεις και τοποθετήσεις των προηγούμενων ημερών για τις πιθανότητες ή μη ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν από κοινού υποψηφιότητες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πρόσθεσε κάποιες φράσεις όλο νόημα…

«Λέω, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αθηναίων ποιον θα κατεβάσουν; Κι έχω απέναντί μου τη Στάη και λέω, να ένα λαμπερό όνομα από τον χώρο της κεντροαριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ να την κατεβάσουν υποψήφια δήμαρχο» τοποθετήθηκε ο Δήμος Βερύκιος.

«Η Έλλη Στάη γιατί να ασχοληθεί; Για χαζή την έχεις την Έλλη Στάη;» παρενέβη η δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Η ίδια συμφωνεί με την ιδέα σου ή απλά μεταξύ “τυρού και αχλαδιού” την σκέφτηκες;» τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Φαντάζεστε ένα debate της Έλλης Στάη με τον Κώστα Μπακογιάννη;», αναρωτήθηκε ακάθεκτος ο Δήμος Βερύκιος.

«Την χρίζω υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων», ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος, με την παρουσιάστρια να κλείνει άρον άρον το θέμα.

Τι είχε πει η Έλλη Στάη για την πολιτική

Το σενάριο του Δήμου Βερύκιου, όμως, θα μπορούσε να έχει βάση; Ενδιαφέρεται η Έλλη Στάη να ασχοληθεί με την πολιτική; Η δημοσιογράφος τον περασμένο Οκτώβριο είχε δώσει μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη και είχε κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν θα ασχολιόταν ποτέ με την πολιτική. «Θα το έκανα φτάνει να είχα κάποια συγγένεια και ταύτιση σε αυτό που θα έπρεπε να υπηρετήσω και να βγάλω προς τα έξω», απάντησε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις