Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γαλλία επεισόδια – 17χρονος: Έκκληση του Μπαπέ να σταματήσουν οι ταραχές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλία επεισόδια – 17χρονος: Έκκληση του Μπαπέ να σταματήσουν οι ταραχές

Γαλλία επεισόδια - 17χρονος: «Είναι η περιουσία σας που καταστρέφετε, οι γειτονιές σας, οι πόλεις σας», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter ο Γάλλος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κιλιάν Μπαπέ ζήτησε να σταματήσουν οι ταραχές στη Γαλλία. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν σε μια προσπάθεια του να κατευνάσει τα πνεύματα που έχουν οξυνθεί επικίνδυνα μετά τον θάνατο του 17χρονου Ναέλ από πύρα αστυνομικού με ανάρτησή του στο Twitter απευθύνει έκκληση στους διαδηλωτές που καίνε για 4η νύχτα το Παρίσι να σταματήσουν τη βία. «Δεν μπορούμε να παραμένουμε αναίσθητοι στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αυτός ο απαράδεκτος θάνατος», αναφέρει και προσθέτει ότι «η βία δεν λύνει τίποτα». «Είναι η περιουσία σας που καταστρέφετε, οι γειτονιές σας, οι πόλεις σας», έγραψε ο Μπαπέ.

«Υπάρχουν άλλοι ειρηνικοί και εποικοδομητικοί τρόποι για να εκφραστείτε. Σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούν οι ενέργειές μας και οι στοχασμοί μας. Η ώρα της βίας πρέπει να τελειώσει για να ανοίξει ο τόπος του πένθους, του διαλόγου και της ανοικοδόμησης.» Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μεγάλωσε στο Μποντί, ένα βορειοανατολικό προάστιο του Παρισιού.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις