Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτη – Βασάλος: «Είναι απωθητικό» σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Μελέτη – Βασάλος: «Είναι απωθητικό» σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Μελέτη - Βασάλος: «Αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μιας παρέας»

Τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Βασάλου σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για να βρεθεί ερωτικά με γνωστό δικηγόρο, έναντι 30.000 ευρώ. Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor All Star προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα», με την παρουσιάστρια και το πάνελ να τοποθετούνται επί του θέματος. «Μπορεί να είμαι και βαθιά συντηρητική και να μην το ξέρω, αλλά εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μιας παρέας. Είναι απωθητικό. Δεν είμαι άνθρωπος του διαδικτύου, δεν το αγαπώ, απλά μπαίνω για να ενημερωθώ. Δεν θα μπω να παρακολουθήσω εκπομπές κι επειδή είμαι μίας άλλης εποχής, μπορεί να μου ξενίζει. Καταλαβαίνω όμως, κι αυτό που λες εσύ Θανάση ότι πρόκειται για μία κουβέντα καφενείου», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από την άλλη όμως, επειδή αυτή η κουβέντα θα περάσει στο τηλεοπτικό κομμάτι, ακριβώς επειδή είναι ο Fipster και ακριβώς, επειδή είναι ο Βασάλος, πιθανότατα εγώ αυτό να το έκοβα. Επισημαίνουμε κάποια φαινόμενα που γίνονται στο διαδίκτυο και απορούμε, γιατί εδώ πέρα έχουμε άλλους κανόνες. Το βλέπουμε από αυτό το πρίσμα και το γεγονός ότι με τέτοια ανετίλα σε περιβάλλον καφενείου συζητιούνται θέματα που η υπόλοιπη κοινωνία κάνει αγώνα για να τα καταγγείλει και σε αυτό το περιβάλλον μπαίνουν χιλιάδες νέα παιδιά, τα οποία διαμορφώνουν στάσεις, μέσα από αυτό το πρίσμα».

Τέλος, δήλωσε κλείνοντας:

«Σαφώς καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πλάκα, δεν είμαστε χαζοί. Είναι νέα παιδιά. Εμένα δεν θα μου άρεσε το παιδί μου, άμα παρακολουθεί τον Fipster να ακούει ότι θα πήγαινε με έναν τηλεοπτικό δικηγόρο με λιγότερα από 30 χιλιάδες ευρώ. Δεν θα μου άρεσε ρε φίλε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις