Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – πλαστικές: Η παρουσιάστρια σχολίασε την εμφάνισή της πριν τις επεμβάσεις
LIFESTYLE

Καινούργιου – πλαστικές: Η παρουσιάστρια σχολίασε την εμφάνισή της πριν τις επεμβάσεις

Καινούργιου - πλαστικές: Έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της και συγκεκριμένα, στην περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ». Με αφορμή την τηλεοπτική της συνάντηση με την Κατερίνα Ζαρίφη μετά από τόσα χρόνια, στο «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1. Βλέποντας τον εαυτό της 15 χρόνια πριν στον «Πρωινό Καφέ», σχολίασε: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα». «Μια χαρά, γλυκό κοριτσάκι. Φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε», συμπλήρωσε.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, είχε αναφέρει πως δεν είναι η μόνη βέβαια, που έχει κάνει πλαστικές στο πρόσωπό της. Απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο η παρουσιάστρια είχε πει: «Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική». Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στις αισθητικές επεμβάσεις

Πριν λίγους μήνες, απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, είχε αναφέρει για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική». Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις