Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φονική καταδίωξη Οχάιο: 23χρονος απήγαγε το βρέφος της συντρόφου του και το σκότωσε
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φονική καταδίωξη Οχάιο: 23χρονος απήγαγε το βρέφος της συντρόφου του και το σκότωσε

Φονική καταδίωξη Οχάιο: Καρφώθηκε σε σπίτι

Νεκρό ανασύρθηκε από τα συντρίμμια αυτοκινήτου 23χρονου ένα βρέφος 7 μηνών στο Οχάιο. Το είχε απαγάγει από τη μητέρα του με την οποία είχαν σχέση. Τον καταδίωξαν και καρφώθηκε σε σπίτι. Η μητέρα του νεκρού βρέφους κάλεσε έντρομη τις Αρχές και τις ενημέρωσε ότι ο 23χρονος με τον οποίο είχε σχέση, απήγαγε το παιδί. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο συμβάν, εντόπισαν την κίτρινη Camaro του δράστη κι άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Ο νεαρός οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε αστική περιοχή κι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο καρφώθηκε σε σπίτι. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το σπίτι σηκώθηκε από τα θεμέλιά του. Το συμβάν έλαβε χώρα την Τρίτη στη Βόρεια Βαλτιμόρη, ένα χωριό στην κοινότητα Γουντ του Οχάιο, με τον δράστη να καταλήγει στην όμορη κομητεία Σενέκα, όπου και βρισκόταν το σπίτι που κάρφωσε το όχημά του. Ο δράστης φέρεται να τηλεφώνησε στη μητέρα του βρέφους και να της είπε ότι θα σκότωνε το μωρό και θα αυτοκτονούσε.

Η καταδίωξη και η τραγική κατάληξη

Το αστυνομικό τμήμα του Τίφιν ενημέρωσε σχετικά ότι ένας αξιωματικός εκτός υπηρεσίας έπεσε πάνω τον άνδρα στην Camaro και ειδοποίησε ότι είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο. Ο αξιωματικός εκτός υπηρεσίας άρχισε να ακολουθεί το όχημα και παρείχε πληροφορίες τοποθεσίας στα περιπολικά που τον αναζητούσαν. Όταν οι αστυνομικοί του Τίφιν βρέθηκαν πίσω από το αυτοκίνητο, ο 23χρονος επιτάχυνε, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα στο σπίτι.

Βρήκαν όπλο και δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια

Η Αστυνομία είπε ότι όταν έψαξαν το αυτοκίνητο βρήκαν ένα όπλο καθώς και δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια. Από το βράδυ της Τρίτης το βρέφος φέρεται να πέθανε από τα τραύματά του, ενώ ο άνδρας παρέμεινε στο νοσοκομείο St. Vincent στο Τολέδο σε κρίσιμη κατάσταση. «Ο άνδρας είχε δηλώσει ότι είχε δολοφονικές κι αυτοκτονικές τάσεις και είχε πει στη μητέρα του παιδιού ότι σκότωσε το μωρό», είπε ο αρχηγός της Αστυνομίας της περιοχής Ντέιβιντ Πόουλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις