Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Για τα μάτια του Καρίμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τα μάτια του Καρίμ

Τζόρνταν Οζούνα: Ασπάστηκε το Ισλάμ και ακολουθεί τον Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία

Η Αμερικανίδα σύντροφος του Γάλλου άσου έγινε μουσουλμάνα και είναι έτοιμη για τη ζωή τους στην Τζέντα. Γνωρίστηκαν στη Λιόν όπου αυτή βρέθηκε για να δει μια φίλη της κι ο Μπενζεμά για να δει τους δικούς του σε κάποιο διάλειμμα των υποχρεώσεων του με τη Ρεάλ. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και μετά από λίγο καιρό γεννήθηκε και ο γιος τους (το τρίτο παιδί για τον Γάλλο άσο με τρίτη διαφορετική γυναίκα) με τη σχέση τους να αντέχει και να εξελίσσεται σε τέτοιο σημείο που το μοντέλο να ασπαστεί το ισλάμ και να ακολουθήσει τον Μπενζεμά στο ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία.

«Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό και έχοντας διαβάσει αρκετά πήρα την απόφαση να γίνω μουσουλμάνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τους ενδυματολογικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθώ και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Η τελετή έγινε στη Μαδρίτη και ήμουν πολύ συγκινημένη», είπε σε συνέντευξη της η Αμερικανίδα δείχνοντας ενθουσιασμένη για το ταξίδι στη Τζέντα. «Αισθάνομαι ότι θα είναι μια πανέμορφη περιπέτεια κι ανυπομονώ να γνωρίσω πραγματικά τον πολιτισμό τους»

Επίσης η Οζούνα παραδέχθηκε πως «όταν γνώρισα τον Καρίμ δεν ήξερα ποιος ήταν. Είμαι Αμερικανίδα, δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο!», ωστόσο όπως συμπλήρωσε: «Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Ο Καρίμ είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γελάμε τόσο πολύ μαζί… Όταν λέω ότι είναι ο καλύτερός μου φίλος, το εννοώ πραγματικά» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις