Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οι γυναίκες της κυβέρνησης – ορκωμοσία 2023: Ομόρφυνε το Προεδρικό, τι διάλεξαν να βάλουν οι κυρίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι γυναίκες της κυβέρνησης – ορκωμοσία 2023: Ομόρφυνε το Προεδρικό, τι διάλεξαν να βάλουν οι κυρίες

Οι γυναίκες της κυβέρνησης - ορκωμοσία 2023: Στα λευκά ντύθηκαν οι περισσότερες γυναίκες

Το λευκό φαίνεται ότι ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις γυναίκες που βρέθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.   Συνδυασμό λευκού και μαύρου επέλεξαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Νίκη Κεραμέως, ενώ τελείως λευκά φόρεσαν η νέα υπουργός Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και η Λίνα Μενδώνη. Από τις υφυπουργούς, το μαύρο επέλεξε η Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο φόρεσε η Έλενα Ράπτη.

Στα κίτρινα ντύθηκε η νέα υφυπουργός Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, ενώ μαύρο φόρεμα με μπλε λεπτομέρειες επέλεξε η Ζέττα Μακρή.  Λευκά επέλεξε η νέα υφυπουργός Μαρία Κεφαλά, ενώ στα μπλε ντύθηκε η Σοφία Βούλτεψη.  Το λευκό κυριάρχησε στις ενδυματολογικές επιλογές και των συζύγων των υπουργών. Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις της Τζένης Μπαλατσινού και της Ευγενίας Μανωλίδου. Επίσης, αρκετές κυρίες προτίμησαν το γαλάζιο και τις παλ αποχρώσεις.

Είσοδος των

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις