Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο με ντελιβερά – Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 55χρονο διανομέα
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με ντελιβερά – Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 55χρονο διανομέα

Τροχαίο με ντελιβερά – Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες

Κανένα σημάδι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από τον ασυνείδητο οδηγό που το μεσημέρι της Δευτέρας (26/6) ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην οδό Τσιμισκή κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 55χρονος διανομέας. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να συλλέγουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες της περιοχής. Την ίδια ώρα, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος εργαζόμενος, συνάδελφοι και φίλοι άφησαν λίγα λουλούδια και συγκινητικά μηνύματα, με λόγια αγάπης και αποχαιρετισμού, για να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις καταθέσεις μαρτύρων προκύπτει ότι το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 4 το μεσημέρι, όταν ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας χαμηλού κυβισμού που κινούταν περίπου στη μεσαία λωρίδα της οδού Τσιμισκή, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να έχασε την ισορροπία του δικύκλου και προσέκρουσε σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και στο λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας. Από την πρόσκρουση ο 55χρονος διανομέας βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να βρει τραγικό θάνατο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-06-2023) στο κέντρο της πόλης, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 55χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με λεωφορείο και με έτερο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή. Ο οδηγός του τελευταίου οχήματος αποχώρησε από το σημείο χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

Μοτοπορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν, λίγο μετά το ατύχημα, εργαζόμενοι στον χώρο του delivery για τα εργατικά δυστυχήματα, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα 55χρονου συναδέλφου τους το μεσημέρι στην Τσιμισκή. Η μοτοπορεία ξεκίνησε συμβολικά από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο διανομέας. Οι διανομείς κινήθηκαν μέχρι το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους προς τους κρατικούς φορείς για τα ελλιπή μέτρα προστασίας των εργαζομένων. «Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε το βράδυ σπίτι μας» είπε εργαζόμενος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις