Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Με χρυσό αεροπλάνο και η απόλυτη χλιδή για τους παίκτες της Αλ Χιλάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με χρυσό αεροπλάνο και η απόλυτη χλιδή για τους παίκτες της Αλ Χιλάλ

Αλ Χιλάλ: Η πολυτέλεια που απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένα από τα δυνατά χαρτιά που ρίχνουν στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία για να πείσουν τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη να πάρουν μεταγραφή παίξουν για λογαριασμό τους είναι πως θα έχουν ασύγκριτες ανέσεις. Και περισσότερη χλιδή και πολυτέλεια από αυτή που προσφέρει η Αλ Χιλάλ λίγες ομάδες μπορούν να παρέχουν στους αστέρες της μπάλας. Αυτό γιατί η ομάδα όταν ταξιδεύει εκτός Σαουδικής Αραβίας πολλές φορές το κάνει με το ιδιωτικό αεροπλάνο του πρίγκιπα Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ. Πρόκειται για ένα Boeing 747-400 αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ είναι φίλαθλος της Αλ Χιλάλ και της παραχωρεί το αεροσκάφος του.

Ο χρυσός κυριαρχεί στο εσωτερικό του σκάφους που παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές στα μακρινά ταξίδια τους, κυρίως για διεθνείς αγώνες. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια μεγάλη τραπεζαρία αλλά κι έναν χρυσό θρόνο. Η παρουσίαση του αεροσκάφους έγινε viral μέσα από ένα βίντεο του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ.

Ηχηρές μεταγραφές

Το κλαμπ τις προηγούμενες ημέρες, δε, προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές. Απέκτησε τον Ρούμπεν Νέβες από τη Γουλβς με 55 εκατομμύρια ευρώ, ποσό – ρεκόρ για μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η επιλογή του Πορτογάλου κεντρικού μέσου προκάλεσε έκπληξη καθώς στα 26 του χρόνια αποφάσισε να φύγει από την ευρωπαϊκή ελίτ κι ενώ υπήρχε το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα. Στην Αλ Χιλάλ υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περί τα 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο «καθαρά», χρήματα που δεν θα έβρισκε πουθενά στην Ευρώπη.

Έπειτα, η Αλ Χιλάλ «έκλεισε» και τη μεταγραφή του Καλιντού Κουλιμπαλί από την Τσέλσι για 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο 32χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός που είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Ίντερ, υπέγραψε ως το 2026 και παρόλο που οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεν έγιναν γνωστές, εκτιμάται πως θα παίρνει περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Οι «μπλε» τον είχαν αποκτήσει για 40 εκατομμύρια ευρώ από τη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι. Η Αλ Χιλάλ, δε, πριν από μερικές ημέρες κατέθεσε και πρόταση στον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προσφέροντάς του 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 3ετές συμβόλαιο. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να αρνήθηκε καθώς θέλει να παραμείνει στους «μπιανκονέρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις