Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λούκα Βιλντόζα: Ενθουσιασμένος που θα φοράω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούκα Βιλντόζα: Ενθουσιασμένος που θα φοράω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού

Λούκα Βιλντόζα: «Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό».

Από το απόγευμα της Δευτέρας ο Λούκα Βιλντόζα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντίνος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, τονίζοντας τη σημασία του κόσμου και τους στόχους του που πάντοτε συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. «Είναι φοβερό το συναίσθημά μου. Συνειδητοποιώντας ότι από τη νέα σεζόν θα φοράω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά, ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους συμπαίκτες και προπονητές μου».

Για τον κόσμο:

«Γνωρίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, καθώς έχω αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά και από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι… τρελή. Λατρεύουν την ομάδα και το εκφράζουν με έναν μοναδικό τρόπο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό και ανυπομονώ να το ζήσω. Είμαι βέβαιος πως θα έχω τρομερή σύνδεση μαζί τους».

Για τους στόχους και στον Εργκίν Αταμάν:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν πάντοτε με τους ομαδικούς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα πολλά και μεγάλα λόγια. Θα δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα τη νέα χρονιά. Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής. Ξέρει να οδηγεί τους παίκτες του στο να παίζουν πάνω από τα όριά τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν».

Για τη συνομιλία με Αντετοκούνμπο, Νέντοβιτς:

«Μίλησα με τον Θανάση, τον οποίο γνωρίζω από τη θητεία μου στο Μιλγουόκι αλλά και με τον Νέντο. Και οι δύο μου είπαν ότι η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη για να ζεις, ο καιρός είναι υπέροχος, οι φίλαθλοι ιδιαίτερα ζεστοί και το κλαμπ κορυφαίου επιπέδου σε όλους τους τομείς. Με λίγα λόγια μου είπαν να έρθω στον Παναθηναϊκό έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα περάσω τρία εξαιρετικά χρόνια».

Το μήνυμα στον κόσμο:

«Όπως προανέφερα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν τον τρόπο να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα και θα μας ωθήσουν να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά μας όρια. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας σε όλα τα παιχνίδια. Ανυπομονώ να τους δω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις