Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσαπανίδου – Ζαχαράτος: Έξαλλη με το σκετς στον Χατζηνικολάου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου – Ζαχαράτος: Έξαλλη με το σκετς στον Χατζηνικολάου

Τσαπανίδου - Ζαχαράτος: «Σεξιστική επίθεση με χυδαίες λέξεις»

Ως… Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, προκειμένου να κάνει τη δική του παρέμβαση για το αποτέλεσμα των εκλογών 2023. Αυτό όμως ήταν κάτι που έκανε την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει έντονα.

«Σεξιστική επίθεση με χυδαίες λέξεις»

Λίγη ώρα μετά, η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλατό της εκλογικής εκπομπής και τοποθετήθηκε ανοιχτά για το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου. «Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση»

«Ε όχι, είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με την Πόπη Τσαπανίδου να επιμένει: «Αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση. Όταν ήρθα και μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα και είπα «ήρθε η σειρά μου». Φυσικά, καλοδεχούμενη η σάτιρα και τα πάντα. Μου μεταφέρονται όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Αν ισχύει, είναι κρίμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις