Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΑΣΟΚ – Εκλογές 25 Ιουνίου: «Πιστεύω ότι η Φώφη βλέπει και χαίρεται» λέει ο σύζυγός της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ – Εκλογές 25 Ιουνίου: «Πιστεύω ότι η Φώφη βλέπει και χαίρεται» λέει ο σύζυγός της

ΠΑΣΟΚ - Εκλογές 25 Ιουνίου: O Ανδρέας Τσούνης υπενθύμισε ότι αυτή ειναι μια πορεία «που η ίδια ξεκίνησε το 2015 παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά εκτός βουλής»

Για τις εκλογικές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ και το πώς θα ένιωθε η Φώφη Γεννηματά μετά τις εκλογές της Κυριακής αναφέρθηκε ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. Όπως είπε μιλώντας στον ALPHA «πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο η Φώφη μας βλέπει, είναι κοντά μας και προφανώς χαίρεται για την άνοδο του κόμματος». Υπενθύμισε, δε, ότι αυτή ειναι μια πορεία «που η ίδια ξεκίνησε το 2015 παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά εκτός βουλής».

«Πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να σιγοτραγουδάει ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη που λέει “να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα”. Της άρεσε πάρα πολύ ο Μίκης Θεοδωράκης» πρόσθεσε ο κ. Τσούνης. Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά επισήμανε, τέλος, ότι «από την προεδρία της αναδείχθηκαν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Βλέπετε ότι, παρά το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με τεράστιο στελεχιακό δυναμικό, έχουμε πολύ νέους ανθρώπους οι οποίοι είναι σήμερα φτασμένα στελέχη παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ νέοι».


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις