Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί: Νέα εσωκομματική κόντρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί: Νέα εσωκομματική κόντρα

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει υποκρισία στον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Σαρακιώτη - Η συμμετοχή του αδερφού του σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Νέα εσωκομματική κόντρα έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία κατά του υποψήφιου βουλευτή στη Φθιώτιδα, Γιάννη Σαρακιώτη από στέλεχος του κόμματος στην ίδια περιοχή. Ο λόγος για τον Νίκο Πάπουτσα, υποψήφιος βουλευτής και ο ίδιος στις εκλογές του Μαΐου ,ο οποίος τον κατηγόρησε για υποκρισία καθώς ο αδερφός του Γιάννη Σαρακιώτη φέρεται να πραγματοποιεί πλειστηριασμούς υπέρ των funds.

“Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των funds που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείτε την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη, να πραγματοποιεί υπέρ των funds ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;” έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πάπουτσας στην ανάρτησή του.

“Είναι νόμιμο. Είναι πολιτικά ηθικό;” αναρωτήθηκε στη συνέχεια, αναρτώντας και τις σχετικές, δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης είναι δικηγόρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις