Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υποψήφιος Νίκης κλαίει: Η viral ομιλία και τα… θαύματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος Νίκης κλαίει: Η viral ομιλία και τα… θαύματα

Το κλάμα υποψηφίου βουλευτή της Νίκης σε ομιλία του πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου έγινε viral.

Μάλλον αξέχαστη θα μείνει η ομιλία υποψηφίου βουλευτή της Νίκης πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που έγινε και viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κωνσταντίνος Καρατσομπάνης, όπως είναι το όνομά του, είναι τέταρτος στη λίστα του ψηφοδελτίου στη Β’ Θεσσαλονίκης. Στην παρουσίαση των υποψηφιοτήτων στη συγκέντρωση του κόμματος στο Βελλίδειο, την περασμένη Κυριακή, φαίνεται πως ένιωσε έντονη συγκίνηση αναφερόμενος στην πιθανότητα το κόμμα “Νίκη” να μπει στη Βουλή.

“Γίνονται θαύματα”, είπε στο κοινό και ξεσπά σε λυγμούς. “Αυτό που ζούμε σήμερα εδώ και τώρα, είναι ένα θαύμα”, είπε, ενώ οι συγκεντρωμένοι δύσκολα μπορούσαν να ακούσουν τα λεγόμενά του, ωστόσο ξέσπασαν σε ένθερμο χειροκρότημα. Ο υποψήφιος βουλευτής συνέχισε στον ίδιο τόνο, λέγοντας με έμφαση και διατηρώντας τη συγκίνηση ότι “την άλλη Κυριακή θα βιώσουμε ακόμη ένα θαύμα” και κατέληξε με μία θρησκευτική αναφορά, χρησιμοποιώντας ρήση από τον ύμνο από τον Όρθρο των Χριστουγέννων “Όπου Θεός δε βούλεται νικάται φύσεως τάξις”. Πάντως, το Twitter δεν υποδέχθηκε ακριβώς θερμά την ομιλία και το κλάμα του κ. Καρατσομπάνη.

Όταν ο Δημήτρης Νατσιός της «Νίκης» μιλούσε για τα «βοθροκάναλα» και την έξοδο από την ΕΕ

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Georghy Zhukov – γνωστός στο Twitter – επανέφερε στο προσκήνιο απόσπασμα από ομιλία του Δημήτρη Νατσιού το 2014 στο οποίο αναφέρεται στα «βοθροκάναλα» και «την έξοδο από την ΕΕ». Στο βίντεο, ο Δημήτρης Νατσιός αναφερόμενος στον κίνδυνο εξόδου από την ΕΕ επικαλείται τις προφητείες του Σέρβου επισκόπου Αχρίδας, Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς ο οποίος έλεγε ότι «όταν έφυγε ο Χριστός από την Ευρώπη επήλθε πόλεμος κατάρρευση και καταστροφή και επέστρεψε η βαρβαρότητα. Έμεινε ζόφος και δυσωδία… Εσείς τώρα αποφασίστε ποιον θα ακολουθήσετε: Την σκοτεινή και δυσώδη Ευρώπη ή τον Χριστό». Για το περιεχόμενο της ομιλίας του Δημήτρη Νατσιού ο Georghy Zhukov σημείωσε με νόημα: «Εάν διακρίνετε ομοιότητες με άλλα κόμματα της εποχής εκείνης, είναι επειδή υπάρχουν».

Αρναούτογλου: Καλοκαίρι μέχρι την Παρασκευή με μπόρες και καταιγίδες στην κάλπη
Ρέμος για συνάντηση με Μητσοτάκη: Εγινε τυχαία – Ο πρόεδρος είναι στον σωστό δρόμο
«Μπαμπά όχι cringe»: Backstage και κομμένες σκηνές στο νέο βίντεο Μητσοτάκη
Ο Λιάγκας απαντάει στην Ακρίτα: “Δεν θα σας ξανατηλεφωνήσει κανείς συνεργάτης μου” – Η συγγνώμη και το… παρακάτω

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις