Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπύρος Δημητρίου Μύκονος: Η όμορφη ξανθιά κοπέλα που τον συνόδευε
LIFESTYLE

Σπύρος Δημητρίου Μύκονος: Η όμορφη ξανθιά κοπέλα που τον συνόδευε

Σπύρος Δημητρίου Μύκονος: Πήγε παρακάτω;

Στη Μύκονο, παρέα με εντυπωσιακή συντροφιά, καταγράφηκε ο Σπύρος Δημητρίου, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Φλεβάρη, με τις φήμες που έκαναν λόγο για «σύννεφα» στη σχέση τους να επιβεβαιώνονται. Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου, είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2020, με τη γνωριμία τους να μετρά μόλις μερικούς μήνες. Το διαζύγιό τους ακολούθησαν φήμες που ήθελαν τη γνωστή τραγουδίστρια να έχει προχωρήσει στη ζωή της με το δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει, κανείς από τους δύο.

Πρόσφατα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον γνωστό δικηγόρο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης και εσωτερικότητας, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω, γιατί αυτό είναι το όμορφο της ζωής, ότι μέσα από τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο».

Σπύρος Δημητρίου: Ποια είναι η γυναίκα που συνόδευε τον γνωστό δικηγόρο

Τώρα, ο γνωστός δικηγόρος κατεγράφη από την κάμερα του Mykonos Live TV να κάνει βόλτες στα σοκάκια στο νησί των ανέμων, συνοδευόμενος από εντυπωσιακή γυναικεία συντροφιά. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή προβάλλοντας το σχετικό βίντεο στην εκπομπή της, πρόκειται για την Demi Jo, σχεδιάστρια μόδας και διευθύντρια γνωστής εταιρείας. «Αυτό που μπορώ να σας πω από πηγές, είναι ότι ήταν με μία παρέα όλοι μαζί το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Αν είναι μια σχέση που ξεκινά τώρα, αν είναι μια πιο φιλική διάθεση ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους που αποτυπώνεται στην κάμερα ή αν υπάρχει κάτι που θέλουν να προστατεύσουν οι δυο τους σε αυτή τη φάση, είναι κάτι που θα το μάθουμε σε λίγο καιρό», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις