Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μοιραράκη γάμοι: Την πρώτη φορά έπεφτε πολύ ξύλο
LIFESTYLE

Μοιραράκη γάμοι: Την πρώτη φορά έπεφτε πολύ ξύλο

Μοιραράκη γάμοι: «Συνέβησαν πολύ ακραία πράγματα»

Αποκαλύψεις για τον πρώτο της γάμο έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη στην ΕΡΤ. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον πρώτο της σύζυγο, αποκαλύπτοντας πως, μεταξύ άλλων, τη χτυπούσε. «Δέκα χρόνια μετά τον γάμο μας, η ζωή μας χάλασε και είδα ότι έπρεπε να ξεφύγω. Ήταν ανάγκη ζωής. Ετσι άρχισα να ασχολούμαι και να αγαπάω περισσότερο τα χαλιά μου. Στο μαγαζί με είχε δει ότι είχα την τάση να ασχολούμαι μόνο με την πώληση χαλιών και όταν κάναμε το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αντίκες, με τις οποίες ασχολούνταν αυτός, δεν του άρεσε που πουλούσα μόνο χαλιά. Παρουσίαζα τα πάντα, αλλά έφτασε ένα σημείο που εγώ παρουσίαζα μόνο χαλιά κι αυτός μόνο αντίκες. Τα δικά μου προϊόντα όμως πουλούσαν», εξήγησε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη για το σημείο ρήξης στον πρώτο γάμο της.

«Είχα τη δύναμη και την ισχύ στην οικογένεια, αλλά λόγω των παιδιών μας δεν το έδειχνα, γιατί δεν ήθελα να νιώσουν την έλλειψη του πατέρα. Χωρίσαμε τελικά μετά από 15 χρόνια. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία, διπλωματία, αλλά και πόνο», σημείωσε. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η φθορά μέσω της δουλειάς τους δεν ήταν το μόνο πρόβλημα στον γάμο τους.

«Εγιναν ακραία πράγματα. Πολύ ξύλο, βωμολοχία… Δεν είχα λόγο όμως να το δέχομαι εκείνη την περίοδο. Χωρίσαμε και κάποια στιγμή του είχα πει να φέρει το παιδί και δεν το έφερνε. Χωρίσαμε όταν μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Επρεπε να δυναμώσω και οικονομικά», αποκάλυψε η κυρία Μοιραράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις