Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουτσούμπας καρδούλα: Ο γγ του ΚΚΕ τρολάρει τη Ζωή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας καρδούλα: Ο γγ του ΚΚΕ τρολάρει τη Ζωή

Κουτσούμπας καρδούλα: «Τελείωσαν τα ριάλιτι και ασχολούνται μαζί της;»

Πολύ… κεφάτος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πάτρα. Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ παραχώρησε άλλη μια επική σκηνή, που είναι βέβαιο ότι θα γίνει viral, καθώς μιμήθηκε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε λόγο για υπέρμετρη προβολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αναρωτήθηκε: «Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; «Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;».

Σε εκείνο το σημείο σχημάτισε μια καρδιά με τα δάχτυλά του, κάνοντας και μια γκριμάτσα που παρέπεμπε στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. «Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων. Είχε την άποψη ότι ήταν “σχήμα λόγου”, για να δικαιολογήσει τον Τσίπρα…

Έχει και ένα συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένες είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους χαρακτηρίζει αντισυστημική δύναμη. Για αυτό και έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, αυτό που έχουν όλα τα κόμματα-διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι να στηρίζουν με τις ψήφους ή και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις