Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καλημέρα ήλιε – Μυρσίνη Λοΐζου: Νέο αίτημα στο ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλημέρα ήλιε – Μυρσίνη Λοΐζου: Νέο αίτημα στο ΠΑΣΟΚ

Καλημέρα ήλιε Μυρσίνη Λοΐζου: Την απόσυρση του τραγουδιού "Καλημέρα Ήλιε" από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ζητά για ακόμη μία φορά η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη.

Την απόσυρση του τραγουδιού “Καλημέρα Ήλιε” από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ζητά για ακόμη μία φορά η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη.

Η Μυρσίνη Λοΐζου ζητά από τον Νίκο Ανδρουλάκη να σεβαστεί την επιθυμία της και την εξώδική διαμαρτυρία της προς το ΠΑΣΟΚ, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητές του κόμματος το “Καλημέρα Ήλιε”.

“Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;” γράφει η Μυρσίνη Λοΐζου με ανάρτησή της στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως και το 2011, με ανοιχτή επιστολή προς το ΠΑΣΟΚ η Μυρσίνη Λοϊζου είχε ζητήσει το ίδιο όχι μόνο για το “Καλημέρα Ήλιε”, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο έργο του στις κομματικές του εκδηλώσεις.

Ωστόσο το 2019 είχε κάνει μια ανάρτηση λέγοντας πως χαλάλι στο ΠΑΣΟΚ το “Καλημέρα ήλιε”. Όμως τώρα ζητά και πάλι την απαγόρευσή του στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις