Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλεία αθλητικός παράγοντας: Οι συνομιλίες με την 15χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία αθλητικός παράγοντας: Οι συνομιλίες με την 15χρονη

Ηλεία αθλητικός παράγοντας: Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για ασελγείς πράξεις στην κόρη του

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 15χρονης αθλήτριας από 60χρονο παράγοντα γυναικείας ομάδας στην Ηλεία. «Σε παρακαλώ, δώσε μου μια ευκαιρία, σου το ζητάω όπως ο καταδικασμένος σε θάνατο, πέφτω στα πόδια σου», ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην 15χρονη ο 60χρονος, στην εν λόγω υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε επίπεδο προκαταρκτικής έρευνας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοίξει ήδη νέος κύκλος καταθέσεων. Σε άλλο σημείο της συνομιλίας, ο παράγοντας του αθλητισμού θέλοντας να μεταπείσει την ανήλικη κοπέλα, της έγραψε «έδωσες υπόσχεση, ό,τι και να γίνει, η φιλία μας δεν θα χαλάσει».

Σύμφωνα με το patrisnews, από τις απαντήσεις του νεαρού κοριτσιού φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθεί να τον αποφύγει και να κόψει κάθε επικοινωνία μαζί του. «Μη με ξαναενοχλήσεις. Όπου πάω, ό,τι και να κάνω, τηλέφωνο, δεν μπορώ», είναι μία από τις απαντήσεις που έδωσε στον 60χρονο η 15χρονη που τον καταγγέλλει για ασέλγεια.

Οι έντονες πιέσεις μάλιστα, αλλά και οι ακραίες ώρες που φέρεται να έστελνε μηνύματα στη κοπέλα, καθώς από τη συνομιλία προκύπτει ότι της έστελνε ακόμα και στις 4 τα ξημερώματα, φαίνεται ότι την είχαν τρομοκρατήσει λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως «…φοβάμαι να βγω από το σπίτι». Μιλώντας στην εφημερίδα η μητέρα της ανήλικης αθλήτριας θέλει να στείλει ένα και μόνο μήνυμα προς όλα τα άτομα που έχουν δεχθεί αντίστοιχη ή άλλου είδους παρενόχληση: «Να μιλήσουν όλα τα θύματα. Να μην φοβούνται να μιλήσουν». Η νεαρή κοπέλα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις