Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καραβάτου γονείς: Τα δάκρυα της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Καραβάτου γονείς: Τα δάκρυα της παρουσιάστριας

Καραβάτου γονείς: "Ο χαμός της μητέρας μου ήταν κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω, δεν έχω έρθει ακόμα σε συμφωνία με αυτό το γεγονός".

Για τις μεγάλες απώλειες της ζωής της μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά και στους θανάτους των γονιώ της, τους οποίος -όπως είπε- δεν έχει ξεπεράσει. Συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της, η Κατερίνα Καραβάτου είπε φανερά συγκινημένα: “Όλα ήταν δύσκολα, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Ο χαμός της μητέρας μου ήταν κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω, δεν έχω έρθει ακόμα σε “συμφωνία” με αυτό το γεγονός”.

“Όταν πηγαίνω κάπου ή συμβαίνει κάτι, λέω πως θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω, ή ότι έφτασα και είμαστε όλοι καλά, χωρίς να έχω την αίσθηση ότι η μητέρα μου δεν υπάρχει. Δεν έχω σβήσει από το κινητό μου τις γρήγορες κλήσεις των τηλεφώνων των γονιών μου και κάθε φορά που το ανοίγω για να πάρω τηλέφωνο τον Κρατερό, βλέπω “μανούλα”, “μπαμπάκας”, είναι σαν να είναι εκεί, δεν έχω μπορέσει να το ξεπεράσω”.

Δεν μπορώ να πάω στο πατρικό μου

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στη δυσκολία της να μείνει στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη: “Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη να μείνω. Την τελευταία φορά έμεινα σε ξενοδοχείο, μου κόστισε αυτό, που δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι τους. Πρέπει να δω τι θα κάνω, να μπω στο σπίτι, να ξεσκαρτάρω πράγματα. Με έχει πιάσει μία τρομερή άρνηση. Έχω καταφέρει να είμαι πολύ καλύτερα μετά από έναν χρόνο που έχω περάσει πραγματικά δύσκολα. Έπεσαν πολλά στο κεφάλι μου μαζεμένα. Με απασχολεί όμως που δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου το πατρικό. Δύο φορές ξέχασα τα κλειδιά του πατρικού μου στην Αθήνα και το συνειδητοποίησα στον δρόμο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις