Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Μπηχτές Τσιμτσιλή στη Βανδή
LIFESTYLE

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Μπηχτές Τσιμτσιλή στη Βανδή

Μελίνα Νικολαΐδη - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο κάνει γυμνασιακή με τον αγαπημένο της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη που σπουδάζει στο Λονδίνο αλλά βρίσκεται συχνότατα στην Ελλάδα, είναι ερωτευμένη και ζει με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα σόσιαλ μίντια φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένο και και πως μοιράζονται δραστηριότητες. Πριν μερικές ώρες, η Μελίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο κάνει γυμνασιακή με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι personal trainer. Στο βίντεο αυτό, γυμνάζονται στην παραλία και ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει τη συγκεκριμένη ανάρτηση ως μητέρα. “Το ‘χω πει και σε άλλες φάσεις, καμιά φορά αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες οι λίγο πιο “ερωτικές” όταν είσαι και αναγνωρίσιμος, είναι αυτά που μένουν στο διαδίκτυο. Ωραία η άσκηση, που έδειξαν να κάνουν… Επειδή μένουν αυτά, μακάρι τα παιδιά να είναι η επιλογή ο ένας του άλλου για πάντα, επειδή είναι και νέα παιδιά. Εγώ στις κόρες μου θα έλεγα “δεν χρειάζεται τόση εξωστρέφεια””, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις