Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μοντιέλ – βιασμός: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο γνωστός ποδοσφαιριστής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μοντιέλ – βιασμός: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο γνωστός ποδοσφαιριστής

Μοντιέλ - βιασμός: «Του είπαν να το κρύψει»

Μια είδηση-σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Αργεντινή, καθώς ο παίκτης που πέτυχε γκολ στο πέναλτι με το οποίο η Εθνική ομάδα της χώρας του κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 κατηγορείται για βιασμό. Ο λόγος για τον Γκονσάλο Μοντιέλ, τον οποίο βαραίνει η κατηγορία του βιασμού γυναίκας σε πάρτι που έκανε στο σπίτι του. Μάλιστα, η υπόθεση περνά στη δικαιοδοσία των δικαστικών Αρχών, καθώς ο 26χρονος μπακ θα καθίσει στο εδώλιο στις 22 Ιουνίου για να απολογηθεί. Η υπόθεση άνοιξε τον Μάρτιο, όταν η καταγγέλλουσα ανέφερε επισήμως πως βρέθηκε στο πάρτι που διοργάνωνε ο Μοντιέλ στο σπίτι του το 2019 και ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης μαζί με κάποιους ακόμη καλεσμένους τη βίασαν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αρνηθεί εξ αρχής οποιαδήποτε ανάμειξη, ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η κοπέλα έδειξαν πως υπήρξε σεξουαλική επαφή με δύο ή περισσότερα άτομα. Ο Μοντιέλ, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και σε αυτόν του Europa League για λογαριασμό της Σεβίλλης, συνεχίζει να αρνείται κατηγορηματικά πως είχε την παραμικρή ανάμειξη και δεν σχολιάζει περαιτέρω την υπόθεση. Μάλιστα, δηλώνει σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει υπέρ του.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Μοντιέλ αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο και να απολογηθεί

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το El Canciller, οι άνθρωποι της Εθνικής Αργεντινής φέρεται να γνώριζαν για την όλη υπόθεση και είχαν διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή να την κρατήσει μακριά από την ομάδα και τα φώτα της δημοσιότητας, ή ακόμη και να την κρατήσει κρυφή, εάν μπορούσε. Όπως και να έχουν τα πράγματα, σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Μοντιέλ αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο και να απολογηθεί και εκεί θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά.

Πρόκειται για άλλη μια υπόθεση που αφορά βιασμό γυναίκας από ποδοσφαιριστή, με τον Ντάνι Άλβες να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη φυλακή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις