Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης – Πύλος: Επί ΣΥΡΙΖΑ σώζονταν άνθρωποι στη θάλασσα, αυτό άλλαξε τα τελευταία 4 χρόνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης – Πύλος: Επί ΣΥΡΙΖΑ σώζονταν άνθρωποι στη θάλασσα, αυτό άλλαξε τα τελευταία 4 χρόνια

Σπίρτζης - Πύλος:Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου «ξέχασε» τα ανθρώπινα δράματα που εκτυλίχθηκαν την περίοδο της κορύφωσης της μεταναστευτικής κρίσης επί κυβερνήσεων Τσίπρα

Να «διαγράψει» όλες τις τραγωδίες που είχαν συμβεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν η μεταναστευτική κρίση ήταν στο απόγειό της επιχείρησε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα, Χρήστος Σπίρτζης. Τοποθετούμενος για το ναυάγιο της Πύλου σε εκπομπή του MEGA το πρωί της Παρασκευής, ο Χρήστος Σπίρτζης κινούμενος στη «γραμμή» που χάραξε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, υποστήριξε ότι «το 2016 είχαμε πολιτική να σώζουμε ανθρώπους, τώρα δεν έχουμε. Τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε άλλη πολιτική».

Δείτε τι είπε ο Χρήστος Σπίρτζης από το 4:10΄ του βίντεο που ακολουθεί

Αντιδράσεις

Μολονότι σημείωσε ότι «οι λιμενικοί δεν έχουν καμία ευθύνη» εντούτοις επέμεινε ότι «υπάρχουν ευθύνες σε όσους δίνουν εντολές».

Στην παρατήρηση, δε, ότι «τώρα έχουμε άλλη κυβέρνηση», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «οι υφυπουργοι της Νέας Δημοκρατίας είναι τώρα υφυπουργοί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις