Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εθνική Ελλάδος – Ιρλανδία (16/6): Μοναδικός στόχος η νίκη για το 2/2 στα ευρωπαϊκά προκριματικά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική Ελλάδος – Ιρλανδία (16/6): Μοναδικός στόχος η νίκη για το 2/2 στα ευρωπαϊκά προκριματικά

Εθνική Ελλάδος - Ιρλανδία (16/6): «Παιχνίδι κλειδί που πρέπει να νικήσουμε»

«Παιχνίδι κλειδί που πρέπει να νικήσουμε» ήταν τα λόγια του Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία (21:45, Novasports Prime/Alpha). Η συγκεκριμένα απάντηση καθρεφτίζει τη βαρύτητα που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο η Ελλάδα θέλει να πάρει τη νίκη στην OPAP Arena και να κάνει το 2/2 στα ευρωπαϊκά προκριματικά του EURO 2024. Η χώρα μας επικράτησε στην πρεμιέρα με 3-0 του Γιβραλτάρ στον Φάρο μπαίνοντας με το δεξί στον όμιλο ενώ η Ιρλανδία ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γαλλία με 1-0. Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Δημήτρης Γιαννούλης τέθηκε νοκ-άουτ λόγω ίωσης και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο σημερινό (16/06) παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη, ο Πογιέτ κάλεσε στην Εθνική τον Τάσο Δουβίκα για να τον αντικαταστήσει ενώ η υπόλοιπη αποστολή αποτελείται από τους: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Την ίδια στιγμή, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Γιβραλτάρ φιλοξενεί τη Γαλλία (21:45).

Πρόγραμμα:

Ελλάδα-Ιρλανδία 21:45

Γιβραλτάρ-Γαλλία 21:45

Ρεπό: Ολλανδία

Βαθμολογία:

1. Γαλλία 6 (2 ματς)
2. Ελλάδα 3 (1 ματς)
3. Ολλανδία 3 (2 ματς)
4. Ιρλανδία 0 (1 ματς)
5. Γιβραλτάρ 0 (2 ματς)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις