Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πούμπουρας – Μενεγάκη: Το «καρφί» στον «αέρα» και η απάντηση του παρουσιαστή
LIFESTYLE

Πούμπουρας – Μενεγάκη: Το «καρφί» στον «αέρα» και η απάντηση του παρουσιαστή

Πούμπουρας - Μενεγάκη: Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς σήμερα σχεδόν στο σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών

Με τη σχέση του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκαν σήμερα οι ψυχαγωγικές εκπομπές, μετά και το χθεσινό «καρφί» -κατά πολλούς -της παρουσιάστριας στον συνεργάτη της. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη 14/6 η Ελένη Μενεγάκη καταγράφεται να λέει για τον Σάββα Πούμπουρα «αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια», με τον ίδιο να αντιδρά μάλλον αμήχανα, χωρίς ωστόσο να λέει κάτι.

Θέμα στα πρωινά

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς σήμερα σχεδόν στο σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά και σχετική ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, ο Σάββας Πούμπουρας δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, με το γεγονός να δίνει τροφή στα σχόλια περί κακών σχέσεων μεταξύ τους.

Πούμπουρας – Μενεγάκη: Οι αναρτήσεις που έκανε μετά τον ντόρο

Μετά το περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και την Ελένη Μενεγάκη στον τηλεοπτικό «αέρα», ο Σάββας Πούμπουρας «ανέβασε» στο Instagram βίντεο, σχολιάζοντας τα όσα λέγονται. «Πολύς ντόρος για το τίποτα», σημειώνει ο παρουσιαστής τρώγοντας ένα φρούτο, ενώ σε άλλο story του έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για ΕΣΕΝΑ, παρά για τον άλλον. *και ο νοών..». Την ίδια ώρα, αρκετή συζήτηση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο Σάββας Πούμπουρας έχει κάνει unfollow την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, με την ίδια, ωστόσο, να συνεχίζει να τον ακολουθεί κανονικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις