Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γκουαρδιόλα μπόνους – Premier League: Το δώρο των 900.000 ευρώ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκουαρδιόλα μπόνους – Premier League: Το δώρο των 900.000 ευρώ

Γκουαρδιόλα μπόνους - Premier League: Ο Σεΐχης Μανσούρ υποδέχθηκε το treble στο εντυπωσιακό παλάτι του, στο Άμπου Ντάμπι

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έκανε δώρο το μπόνους που έλαβε για την κατάκτηση της Premier League σε εργαζομένους του συλλόγου και μέλη του τεχνικού επιτελείου του. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το ποσό που μοίρασε ο Καταλανός τεχνικός φτάνει στις 900.000 ευρώ και τα χρήματα δόθηκαν μεταξύ άλλων σε μέλη του τεχνικού τιμ, υπαλλήλους στην υποδοχή του κλαμπ, μέλη του προσωπικού ασφαλείας και άλλους εργαζομένους των «πολιτών».

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αυτά τα χρήματα ήταν ένας ακόμη τρόπος για να πει «ευχαριστώ» σε όλο το προσωπικό που εργάστηκε σκληρά την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε προκειμένου ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του να καταφέρουν να κατακτήσουν το treble, δηλαδή το πρωτάθλημα Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League. Στη διάρκεια της καριέρας του, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ώστε να υπογραμμίσει τη σημασία που έχουν οι εργαζόμενοι που δουλεύουν στο παρασκήνιο προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι. Όταν ήταν τεχνικός στην Μπαρτσελόνα επίσης είχε μοιράσει μπόνους, αλλά και αυτοκίνητα. Ο Γκουαρδιόλα, να σημειώσουμε, αμείβεται με σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο Άμπου Ντάμπι το treble

Στο μεταξύ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, τον CEO Φεράν Σοριάνο και τον πρόεδρο του συλλόγου Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, επισκέφθηκαν με το treble τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Σεΐχη Μανσούρ, στο εντυπωσιακό του παλάτι στο Άμπου Ντάμπι.Ο Σεΐχης Μανσούρ για πρώτη φορά σε 13 χρόνια παρακολούθησε τη Μάντσεστερ Σίτι από κοντά όταν το περασμένο Σάββατο (10/6) βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και την είδε να νικά με 1-0 την Ίντερ στον τελικό του Champions League. Παρακάτω μπορείτε να δέιτε το σχόλιο του Μιχάλη Τσώχου και του Βασίλη Σαμπράκου για Σίτι και Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις