Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αγκαλιασμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας «The Flash»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αγκαλιασμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας «The Flash»

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Το ζευγάρι φάνηκε πολύ αγαπημένο καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της υπερηρωικής ταινίας της DC «The Flash», όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι μοιράστηκε φιλιά και αγκαλιές στην πρεμιέρα της νέας ταινίας, στην οποία παίζει ο Άφλεκ, «The Flash» στο Λος Άντζελες. Η 53χρονη τραγουδίστρια και ο 50χρονος ηθοποιός έδωσαν ένα φιλί στους φακούς των φωτογράφων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ovation Hollywood. Η σταρ εντυπωσίασε με ένα πλούσιο δίχρωμο φόρεμα με φερμουάρ, το οποίο αποκάλυπτε το ντεκολτέ της, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. Ο Άφλεκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Batman στη νέα ταινία, στην οποία ο Έζρα Μίλερ, υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας: «Κόσμοι συγκρούονται στο “Flash” όταν ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Mπάρι παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια».

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μάικλ Κίτον, Μπεν ‘Αφλεκ, Μάικλ Σάνον, Σάσα Κέιλ, Κίρσεϊ Κλέμονς και ο Ρον Λίβινγκστον. Η ταινία «The Flash» αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στους κινηματογράφους την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Επίσης, το επόμενο πρότζεκ των δύο σταρ θα τους δει να συνεργάζονται μαζί, καθώς η Λόπεζ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Unstoppable», στην οποία ο Άφλεκ θα είναι παραγωγός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις