Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σακελλαροπούλου Πύλος: Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο νεαρός που επιτέθηκε φραστικά στην ΠτΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου Πύλος: Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο νεαρός που επιτέθηκε φραστικά στην ΠτΔ

Σακελλαροπούλου Πύλος: Πλούσια η δράση του νεαρού με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο τυχαίοι πολίτες δεν ήταν οι δύο που έστησαν επεισόδιο στην Καλαμάτα, επιτιθέμενοι φραστικά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ναυάγιο στην Πύλο. Στο επεισόδιο, μία γυναίκα και ένας άνδρας εγκαλούν την κυρία Σακελλαροπούλου, η οποία έσπευσε από την πρώτη στιγμή στην Καλαμάτα για να δει από κοντά τους διασωθέντες και να ενημερωθεί για το τραγικό πολύνεκρο ναυάγιο. Αρχικά τη γιουχάισαν, αλλά όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπευσε να συζητήσει μαζί τους, λόγω «δημοκρατικής ευαισθησίας», όπως τους είπε, εκείνοι τη διέκοπταν συνεχώς και κατηγορούσαν την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «σκοτώνει μετανάστες» στον Έβρο και στο Αιγαίο, ενώ έφτασαν στο σημείο να πουν ακόμη και για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κρατούσε τη… ντουντούκα

Ψύχραιμη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τους απάντησε πως η ίδια δεν είναι υποψήφια στις εκλογές, προκαλώντας την οργή τους. «Ντροπή», της φώναξαν. Σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, και οι δύο «διαμαρτυρόμενοι» είναι μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Μάλιστα, ο νεαρός που φωνάζει «ντροπή» στην ΠτΔ είναι ο νεαρός με την αφάνα που κρατούσε το 2014 την ντουντούκα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν εκείνη ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νεαρός που έκανε το επεισόδιο στην Καλαμάτα με την ΠτΔ, κρατά την ντουντούκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου το 2014 αφάνας Κωνσταντοπούλου ντουντούκα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις