Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Σταυροπούλου Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»
LIFESTYLE

Βίκυ Σταυροπούλου Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»

Βίκυ Σταυροπούλου Αλέξης Γεωργούλης: «Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό»

Σχεδόν δύο μήνες μετά την είδηση για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξη Γεωργούλη, η επί χρόνια φίλη του και τηλεοπτικό του δίδυμο, Βίκυ Σταυροπούλου, αναφέρθηκε στο ζήτημα των καταγγελιών εις βάρος τους για κακοποίηση. Η ηθοποιός που υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια με τον Αλέξη Γεωργούλη στο «Είσαι το ταίρι μου», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό».Στη συνέχεια, θέλησε να τονίσει ότι: «Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω.Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολη διαχείριση της απώλειας των αγαπημένων της προσώπων δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τον πρόωρο χαμό του αδελφού της. Ειδικότερα, η Βίκυ Σταυροπούλου εξομολογήθηκε πως «το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους».

Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο

«Τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό το έκανα. Πάντα όμως αισθάνομαι ότι «ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;». Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός. Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο, ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις