Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη παιδί: «Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή»
LIFESTYLE

Βαλαβάνη παιδί: «Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή»

Βαλαβάνη παιδί: "Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη"

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη ζωή της και τη μητρότητα, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί το γεγονός πως σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Η πρώην παίκτρια του Survivor, δήλωσε ότι μετά την επιλογή της να κάνει ψυχοθεραπεία είναι πιο ήρεμη από ποτέ. «Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο η απόφαση μου να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω πια, γιατί δεν το έκανα στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνει εμένα χαρούμενη και όχι τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μετά το 2017 που απέκτησα αναγνωσιμότητα έφτασε η στιγμή που είπα “Μεγάλωσες, θέλεις άλλα πράγματα στη ζωή σου πια”. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι και με όλα αυτά που άκουγα και γραφόντουσαν ήθελα να κλείσω τα παντζούρια και να κλαίω» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος. Όπως εκμυστηρεύτηκε, την αγχώνει πολύ το θέμα της μητρότητας, κάτι που προσπαθεί να διαχειριστεί και έχει παράλληλα στο μυαλό το θέμα της κρυοσυντήρησης ωαρίων. «Το θέμα “μητρότητα” το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά. Είναι ένα θέμα που με στρεσάρει πάρα πολύ και το δουλεύω. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση. Είναι κάτι που έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου. Από τη μια σε βγάζει από το άγχος, από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό», σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Έχω ως στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια”

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω ως στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε “δε θέλω να κάνω παιδί και βάζω την καριέρα πρώτα” και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι δεν δέχομαι πίεση όσον αφορά στη μητρότητα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και δέχομαι από εξωγενείς παράγοντες σε καθημερινή βάση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις