Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία φαρμακείο Νέα Ιωνία: Το χρονικό του εντοπισμου της συμμορίας
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία φαρμακείο Νέα Ιωνία: Το χρονικό του εντοπισμου της συμμορίας

Ληστεία φαρμακείο Νέα Ιωνία: Οδηγήθηκαν πρώτα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή που τους έκριναν προφυλακιστέους

Βίντεο από τη μια από τις 10 ληστείες που έκανε συμμορία που «χτυπούσε» σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής δημοσιοποίησε η ΕΡΤ. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας φαρμακείου στη Νέα Ιωνία το οποίο λήστεψε η συμμορία το περασμένο Σάββατο. Στα πλάνα φαίνεται ληστής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να μπαίνει στο φαρμακείο με προτεταμένο το όπλο του και να ζητά από την έντρομη φαρμακοποιό να του παραδώσει τα χρήματα. Αφού πήρε τα χρήματα ο ληστής διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ακολουθούσαν τον ίδιο και τον συνεργάτη τους συλλαμβάνοντας τους την ώρα που πήγαν να μπουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η συμμορία σε 38 ημέρες είχε διαπράξει 10 ληστείες σε καταστήματα στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Ιωνία και το Γαλάτσι ενώ τα μέλη της είχαν κλέψει και έξι μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι, οδηγήθηκαν πρώτα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή που τους έκριναν προφυλακιστέους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις