Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέσσυ Αργυράκη ηλικία: «Είναι άθλος που έχω φτάσει εδώ»
LIFESTYLE

Μπέσσυ Αργυράκη ηλικία: «Είναι άθλος που έχω φτάσει εδώ»

Μπέσσυ Αργυράκη ηλικία: «Ευχαριστώ τον Θεό που ξέφυγα από αυτό το οικογενειακό του να φεύγουν όλοι νωρίς» εξήγησε η τραγουδίστρια

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τις απώλειες δικών της ανθρώπων και κυρίως της αδερφής της, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η τραγουδίστρια τόνισε, πιο συγκεκριμένα, ότι: «Δεν με τρομάζει τίποτα παρά οι απώλειες των δικών μου ανθρώπων». «Οι απώλειες των γονιών μου και της αδερφής μου που έφυγε 42 ετών ήταν οι μεγαλύτερες. Έφυγε από το κακό, τον καρκίνο όπως και η μαμά μου το ίδιο στα 60. Και ο πατέρας μου έφυγε νέος στα 59 του. Όλη μου η οικογένεια και σε μικρό διάστημα. Είναι άθλος που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία αν το σκεφτείς γιατί υπάρχει στη μέση και το κληρονομικό. Λέω ευχαριστώ τον Θεό που ξέφυγα από αυτό το οικογενειακό του να φεύγουν όλοι νωρίς» είπε στη συνέχεια.

Στο τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη τόνισε: «Άργησα πάρα πολύ να ξαναβρώ τη δύναμη μου, γι’ αυτό και για ένα διάστημα χάθηκα από παντού. Δεν έκανα όνειρα ούτε για την επόμενη μέρα. Είχα αρχίσει και φοβόμουν πάρα πολύ την κατάθλιψη. Είχα χάσει την πρώτη μου οικογένεια και θα μπορούσα να είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Ο σύζυγος όμως και τα παιδιά μου λειτούργησαν σαν φάρμακο στην πιο μεγάλη αρρώστια. Σαν το αντίδοτο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις