Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

23

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ένοπλες Δυνάμεις – Αλκιβιάδης Στεφανής: Ο ΥΠΕΘΑ επισκέφθηκε περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένοπλες Δυνάμεις – Αλκιβιάδης Στεφανής: Ο ΥΠΕΘΑ επισκέφθηκε περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες όπου η πατρίδα έχει ανάγκη

Επισκέψεις σε περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας πραγματοποίησε την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Όπως ανακοινώθηκε, στην Καστοριά, μετέβη στην έδρα του 15ου Συντάγματος Πεζικού όπου είχε σύντομη ενημέρωση και απηύθυνε χαιρετισμό προς τα στελέχη. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Θωμά Μάνο, τον δήμαρχο Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικο. Ο κ. Στεφανής είχε επίσης επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Στη Φλώρινα, επισκέφθηκε την έδρα του 1ου Συντάγματος Πεζικού «Σαγγάριος» όπου συμμετείχε σε ενημέρωση και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

‘Επειτα, είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Φλώρινας Βασίλειο Γιαννάκη και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητο. Η επίσκεψη του Αλκ. Στεφανή ολοκληρώθηκε με τη μετάβασή του στο χωριό Κέλλη, του οποίου είναι Επίτιμος Δημότης. Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κέλλης Αθανάσιος Τάσκας καθώς και δεκάδες κάτοικοι του χωριού. Ο υπουργός δήλωσε: «Με τη σύντομη επίσκεψη στην Καστοριά, τη Φλώρινα και την Κέλλη είχα την ευκαιρία να επαναβεβαιώσω το πάρα πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις τόσο ως προς την αποτροπή, όσο και ως προς τις υπηρεσίας αρωγής της ελληνικής κοινωνίας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες όπου η πατρίδα έχει ανάγκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις