Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρκέλλα Γιαννάτου γέννησε: Μαμά για πρώτη φορά η ηθοποιός!
LIFESTYLE

Μαρκέλλα Γιαννάτου γέννησε: Μαμά για πρώτη φορά η ηθοποιός!

Μαρκέλλα Γιαννάτου γέννησε: Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στο real.gr η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο χθες Τετάρτη 7/6 ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κοντά της ήταν πάρα πολλοί φίλοι και συνάδελφοι, αλλά και ο πατέρας του παιδιού, ο γνωστός σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, παρόλο που οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Πριν από μερικές ώρες η Μαρκέλλα Γιαννάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους φίλους της που την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μέχρι πριν από λίγες μέρες βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του ANT1 «Μάγισσα» που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος και μόλις πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι κοντά στη μοναχοκόρη της, θα επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς.

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Ο απρόσμενος χωρισμός, η γέννηση της κόρης τους και η συνεργασία στην «Μάγισσα»

Η σχέση της Μαρκέλλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου μετρούσε περίπου 14 χρόνια, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν ήθελε να εκθέτει την προσωπική του ζωή, προτιμώντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χαρακτηριστικό είναι, πως για πολλά χρόνια κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους και όταν τελικά ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε συνέντευξή του για εκείνη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σοκαρίστηκε! «Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» είχε πει ο σκηνοθέτης σε άλλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πρωινό» το 2020 τόσο για την σύντροφό του όσο και τον γιο του που σήμερα είναι 15 ετών.

Από τη δική της πλευρά, όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Πρωινό» και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπούν στη χώρα μας οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

“Δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια”

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης, «έσκασε» σαν βόμβα το δημοσίευμα για τον χωρισμό τους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης! Η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός – σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life – και όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. «Είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ. Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Real News, Νίκη Κώτσου στην εκπομπή Breakfast@Star.

Η τηλεοπτική συνεργασία στη νέα σειρά υπερπαραγωγή του ANT1 «Η Μάγισσα»

Η νέα σειρά του ANT1 θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που θα βγουν στον αέρα την ερχόμενη χρονιά. Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη που καθήλωσαν με τις «Άγριες Μέλισσες», η εν λόγω σειρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές. Σκηνοθέτης θα είναι ο Λευτέρης Χαρίτος, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και την ηθοποιό, Μαρκέλλα Γιαννάτου. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι συνεργάζεται στα γυρίσματα, με την Μαρκέλλα Γιαννάτου να εργαζόταν στη σειρά μέχρι και στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός θα λείψει για λίγες εβδομάδες από τα γυρίσματα – τα οποία πραγματοποιούνται στην Μάνη και στην Αθήνα – και μόλις πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι κοντά στην νεογέννητη κόρη της, θα επιστρέψει στη δουλειά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις