Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέος Κόσμος όπλα: Καλάσνικοφ, περίστροφα, χειροβομβίδες σε αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος όπλα: Καλάσνικοφ, περίστροφα, χειροβομβίδες σε αυτοκίνητο

Νέος Κόσμος όπλα: Οι πρώτες πληροφορίες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου με τον βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές. Το ΙΧ βρέθηκε χθες το βράδυ στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο. Το αμάξι είχε πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο ίδιου τύπου και χρώματος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είναι κλεμμένο από τον αριθμό πλαισίου που ήταν γραμμένος στο τζάμι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου και μάλιστα ενημέρωσε πως είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία. Σήμερα οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν στο εσωτερικό του δύο καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια και φυσίγγια. Η υπόθεση πάντως χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή.

Τα ευρήματα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια. Εξετάζεται αν το αυτοκίνητο τύπου τζιπ χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό. Έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για διερεύνηση ενώ στα δύο καλάσνικοφ θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις