Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυτοδυναμία ΝΔ – Εκλογές 25 Ιουνίου: «Υπάρχει μόνο μία πρόταση εξουσίας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδυναμία ΝΔ – Εκλογές 25 Ιουνίου: «Υπάρχει μόνο μία πρόταση εξουσίας”

Αυτοδυναμία ΝΔ - Εκλογές 25 Ιουνίου: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΙ

Το πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση στον Έβρο δεν έχει σταματήσει, δήλωσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε φτάσει στο σημείο η Eλληνική Αστυνομία να αποτρέπει την είσοδο στη χώρα σε 2.000 παράνομους μετανάστες κάθε βράδυ», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι. Εξήγησε ότι αυτός είναι και ο λόγος που η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πάρει την απόφαση να κατασκευαστεί ο φράχτης στο σύνολο του ποταμού Έβρου κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων, που παράλληλα αποτελούν και ευρωπαϊκά σύνορα. Όπως ανέφερε είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο αποτροπής.

Προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να φανεί σε κανέναν περίεργο αν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες συνεχιστεί το φαινόμενο καθώς – όπως είπε- οι αντικειμενικές συνθήκες ευνοούν τους διακινητές να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, καθώς πέφτει η στάθμη του νερού στον ποταμό Σημείωσε παράλληλα πως ξεκινάει μία νέα περίοδος Ερντογάν στην Τουρκία και πρέπει κι εμείς να έχουμε ισχυρή κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία πρόταση εξουσίας στη χώρα, αυτή της αυτοδύναμης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Θεοδωρικάκος έστειλε μήνυμα συμμετοχής λέγοντας «γι’ αυτό πρέπει όλοι να πάμε ξανά στις κάλπες, για να αποφύγουμε περιπέτειες, πρόσθετα προβλήματα και δυσκολίες».

Ο Κουτσούμπας έκανε έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια -Του πήγε την τούρτα στο τραπέζι
Η Δανάη Μπάρκα πρόσφερε… ντολμαδάκια στον Μητσοτάκη για να τα πάρει μαζί του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Δανάη Μπάρκα: Οταν χωρίσαμε με τη Μαρέβα, πήγαμε και σε ειδικούς για συμβουλές- Δεν είναι ταμπού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις