Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 8/6 αποχώρηση: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 8/6 αποχώρηση: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο, ποιος φεύγει

Survivor spoiler 8/6 αποχώρηση: Στους «Κόκκινους» το αποψινό έπαθλο

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές. Στο αποψινό επεισόδιο Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης βάζουν στο στόχαστρό τους τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μετά την ψηφοφορία που οδήγησε αμφότερους στον τάκο. Στα του αγωνιστικού σκέλους του παιχνιδιού «Κόκκινοι» και «Μπλε» έρχονται απόψε αντιμέτωποι σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, σε αγώνισμα επάθλου. «Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την παραλία και να μεταφερθεί σε ένα υπέροχο μέρος προς την Πούντα Κάνα», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός στο trailer του αποψινού επεισοδίου.

Survivor spoiler 8/6 αποχώρηση: Στους «Κόκκινους» το αποψινό έπαθλο

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τα οποία σάς μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε η κόκκινη ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει στο στίβο μάχης, εξασφαλίζοντας μια βόλτα στην Πούντα Κάνα για τα μέλη της. Σε ό,τι αφορά στα της αποχώρησης της εβδομάδας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους «Κόκκινους» και οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης από τους «Μπλε», αναμένουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που θα οδηγήσει απόψε έναν εξ αυτών εκτός reality επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα σχετικά spoilers, το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως αποφασίζει να στείλει πίσω στην Ελλάδα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις