Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζηπαντελή Instagram: Η πόζα της χωρίς ρούχα μπροστά στον καθρέφτη της
LIFESTYLE

Χατζηπαντελή Instagram: Η πόζα της χωρίς ρούχα μπροστά στον καθρέφτη της

Χατζηπαντελή Instagram: Το μοντέλο για ακόμα μία φορά έκανε μια άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στο προφίλ της

Η Σοφία Χατζηπαντελή πόζαρε χωρίς ρούχα μπροστά στον καθρέφτη της και το γυμνασμένο της σώμα εντυπωσιάζει. Το γνωστό ελληνο-κύπριο μοντέλο έκανε μια άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια ολόγυμνή φωτογραφία της. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, το μοντέλο με τα χαρακτηριστικά πυκνά ενωμένα φρύδια έβγαλε selfie μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της χωρίς τα ρούχα της, κρύβοντας με το χέρι της το στήθος της. Θυμίζουμε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε ευρέως γνωστή στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν μπει σε καλούπια και αδιαφορεί για την γνώμη των άλλων. Διαγράφει την δική της πορεία στον κόσμο της μόδας και στέλνει τα δικά της ηχηρά μηνύματα για την διαφορετικότητα. Πρόσφατα πόζαρε γυμνή στο Instagram και τράβηξε την προσοχή με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η εμφάνιση της στο Instagram

Η εμφάνισή της στις Κάννες

Πρόσφατα το μοντέλο έκλεψε την παράσταση, καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών χθες το βράδυ με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με στρας. Η 25χρονη Κύπρια έκανε μια λαμπερή εμφάνιση με ένα φόρεμα με βαθύ V-λαιμό στην πρεμιέρα της ταινίας «Killers Of The Flower Moon». Η σταρ των social media -η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 508.000 followers- επέλεξε μία δημιουργία του σχεδιαστή Philipp Plein με μπούστο, γεμάτο κρύσταλλα. Το φόρεμα, το οποίο είχε ενσωματωμένα γάντια με παγιέτες, είχε επίσης δύο σχισμές μέχρι το ύψος του μηρού μπροστά για να αναδείξει τα πόδια της.

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα ζευγάρι διάφανο καλσόν και μαύρες μυτερές γόβες με λουράκι από πετράδια. Επιπλέον, τόνισε περήφανα το μονόφρυδό της, επιλέγοντας ένα καφέ smokey eye και cat-eye flick, ενώ μάζεψε τα κόκκινα μαλλιά της μακριά από το πρόσωπό της σε μια χαμηλή αλογοουρά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα nude κραγιόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις