Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σολωμού – Sky Express: «Σε άλλα ταξίδια δεν δίνω καν ταυτότητα, με χαιρετάνε στον έλεγχο»
LIFESTYLE

Σολωμού – Sky Express: «Σε άλλα ταξίδια δεν δίνω καν ταυτότητα, με χαιρετάνε στον έλεγχο»

Σολωμού - Sky Express: «Δεν είμαι τρελή, δεν έχω δείξει ποτέ βιβλιάριο του σκύλου»

Η Μαρία Σολωμού υποστήριξε τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξέσπασε κατά της αεροπορικής εταιρείας, εις βάρος της οποίας μίλησε η ηθοποιός. Όπως εξήγησε η Μαρία Σολωμού την προηγούμενη εβδομάδα θα ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη με τον σκύλο της. Ωστόσο, δεν γνώριζε ότι θα της ζητηθεί το βιβλιάριό του για πτήσεις εσωτερικού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός ανέφερε για τα όσα είπε σε story της στο Instagram: «Δεν μπορείς να μην έχεις ακούσει όλο το story, αν θες να το κάνεις θέμα σε μια εκπομπή. Βάλε μέσα όλο το story που αναφέρω ότι εγώ φταίω, γιατί πρέπει στις πτήσεις εσωτερικού να έχεις και το βιβλιάριο του σκύλου. Όταν έκλεισα το εισιτήριο, δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα και την ταυτότητα του σκύλου;».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος της επισήμανε τότε: «Είναι λογικό, ούτε με πλοίο δεν μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς το βιβλιάριο του σκύλου». «Δεν πάω Αμερική, τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω, αν φταίει επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο», του απάντησε.

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα πέταξα με άλλη εταιρία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος όμως, που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος.. όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις